Δραστηριότητες

Επίσκεψη Μητροπολίτη Πειραιώς στον ανακαινισμένο Παιδικό Σταθμό – Νηπιαγωγείο

9 Ιουνίου, 2021


Τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού και του Νηπιαγωγείου της τοπικής μας Εκκλησίας επισκέφτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ, ο οποίος είχε την ευκαιρία να επιθεωρήσει τους νέους, ανακαινισμένους χώρους των Εκπαιδευτηρίων μας.

Ο Σεβασμιώτατος συνομίλησε με τους εκπαιδευτικούς και το διοικητικό προσωπικό και του δόθηκε η δυνατότητα να τους ευχαριστήσει και να τους συγχαρεί για την μεγάλη τους προσφορά στο εκπαιδευτικό έργο της Μητροπόλεώς μας, ιδιαίτερα κατά την δύσκολη σχολική περίοδο που προηγήθηκε.

Με την ευκαιρία της επισκέψεως του Σεβασμιωτάτου στον Βρεφονηπιακό Σταθμό, τον Παιδικό Σταθμό και το Νηπιαγωγείο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, μπορείτε στο παρακάτω video να δείτε τους ανακαινισμένους χώρους, στους οποίους οι μαθητές και οι μαθήτριες απασχολούνται δημιουργικά και βάζουν τα θεμέλια πάνω στα οποία θα στηριχθεί το μέλλον τους.

Θυμίζουμε ότι στο ίδιο σχολικό συγκρότημα στεγάζονται, σε διαφορετικούς χώρους – επίσης ανακαινισμένους – το Δημοτικό Σχολείο, το Γυμνάσιο και το Λύκειο της τοπικής μας Εκκλησίας.