Δραστηριότητες

Χριστούγεννα! Η πιο όμορφη γιορτή του χρόνου!

24 Δεκεμβρίου, 2021

Γιορτή χαράς και αγάπης, γιορτή γεμάτη φως και μαγεία! Οι μικροί μας μαθητές μπήκαν στο πνεύμα των εορτών μέσα από διάφορες δραστηριότητες και εκδηλώσεις στις οποίες συμμετείχαν. Όμορφες χριστουγεννιάτικες κατασκευές και χειροτεχνίες απασχόλησαν δημιουργικά τους μικρούς μαθητές καθώς προσμένουν με λαχτάρα τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων. Κάρτες για τις ευχές, ημερολόγια για το νέο έτος και άλλα πολλά πασπαλισμένα με χρυσόσκονη και πολλή αγάπη!!!
Η εβδομάδα μας ήταν γεμάτη και ξεκίνησε με Χριστουγεννιάτικες συνταγές και μυρωδιές! Τα χελιδόνια έφτιαξαν το δικό τους Χριστουγεννιάτικο γλυκό δεντράκι. Την Τρίτη επισκέφθηκαν το Γηροκομείο της Μητρόπολης, και οι γλυκές παιδικές φωνούλες τους μοίρασαν χαρά και συγκίνηση, τραγουδώντας κάλαντα. Την Τετάρτη όλο το σχολείο έκανε μια μεγάλη γιορτή με πολύ χορό, τραγούδι και φυσικά φαγητό! Επίσης, τα χελιδόνια ανταλλάξανε δώρα, μια συμβολική πράξη αγάπης. Την Πέμπτη και τελευταία μέρα, τα χελιδόνια είχαν την τιμή να επισκεφτούν το Επισκοπικό Μέγαρο και να τραγουδήσουν κάλαντα στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς, Σεραφείμ. 
Τα χελιδόνια και οι δασκάλες τους σας εύχονται Χρόνια Πολλά, χαρούμενα Χριστούγεννα και μια νέα χρονιά γεμάτη ΑΓΑΠΗ, ΟΝΕΙΡΑ, ΑΙΣΙΟΔΟΞΊΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ!!!