Νέα-Δράσεις

Καλή και Ευλογημένη Σχολική χρονιά!

23 Σεπτεμβρίου, 2024

Μέσα σε μία οικογενειακή και όμορφη ατμόσφαιρα χαράς ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ τέλεσε σήμερα Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024 τον Αγιασμό ενάρξεως της νέας σχολικής χρονιάς 2024-2025 στα Εκπαιδευτήρια μας.

Τόσο οι μαθητές και οι μαθήτριες, όσο και οι γονείς και κηδεμόνες τους, οι απόφοιτοι και οι φίλοι των Εκπαιδευτηρίων μας, βρέθηκαν στους ανακαινισμένους χώρους των σχολικών μας μονάδων γεμάτοι ενθουσιασμό για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς.

Μετά την Ακολουθία του Αγιασμού στα Εκπαιδευτήριά μας, όπως και σε όλα τα σχολεία της τοπικής μας Εκκλησίας, διαβάστηκαν τα μηνύματα του Σεβασμιωτάτου προς τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων και των Γυμνασίων και Λυκείων.

Αμέσως μετά, στον σύντομο χαιρετισμό του προς τους εκπαιδευτικούς, το διοικητικό προσωπικό, τους μαθητές και τις μαθήτριες, αλλά και όλους όσοι παρευρέθηκαν, ο Σεβασμιώτατος δοξολογώντας για μία ακόμη φορά τον Πανάγιο Θεό μας για το έργο που επιτελείται στο ίδρυμα «Άγιος Γεώργιος – Άγιος Πολύκαρπος», έδωσε τις ευχές του για τη νέα σχολική χρονιά, επισημαίνοντας πως σήμερα είναι μία ημέρα «μεγάλης χαράς, είναι μία ημέρα βαθιάς ικανοποιήσεως», «γιατί σήμερα χαιρόμαστε πιο δυνατά αυτά τα επιτεύγματα της πνευματικής προσπάθειας», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ

Βρείτε τις σελίδες σε Instagram, Facebook, TikTok και το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων μας στο YouTube ΕΔΩ !